Profielpagina van Jilien

Naam: Jilien

Leeftijd: 28 jaar

Actief sinds: 13-08-2017

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.50 en 1.60

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: blauw

Haarkleur: blond

Opleiding: MBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Mijn hobbies zijn mijn neefjes en nichtjes, ik ben zo trots als een pauw op deze mooie kindjes en ga graag met ze op pad!  

Over mij:
Ik ben bang dat ik alleen blijf voor de rest van mijn leven. Ik ben al lang op zoek naar een leuke man, die me op alle fronten kan verwennen, maar ik krijg hem maar niet gevonden. Ik ben helemaal niet dat meisje dat mannen snel afkeurt op uiterlijk of leeftijd. Eigenlijk heb ik maar 2 eisen: 1 is dat hij spontaan is en 2 is dat hij van lichaamscontact houdt. Ik vind handje vasthouden, over mijn billetjes wrijven dat soort dingen erg belangrijk. En ohja, ik wil ook kunnen en mogen hopen op een eigen gezinnetje. Maar wil wel zeggen dat ik zeker ook gecharmeerd ben van al het voorwerk wat daarvoor nodig is.

Over jou:
Je bent een leuke man, eentje met brede schouders, figuurlijk gezien. Je vangt me op als ik val, bent er voor me als ik het lastig heb. Net als ik houd je van dat lijfelijke contact, je verlangd naar het aanraakmoment zeg maar. Verder spontaan (heel belangrijk!)

Mijn foto's